A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області

Продовження або додаткова сесія: як відбуватиметься НМТ у час повітряної тривоги

Дата: 07.03.2024 10:47
Кількість переглядів: 13

 

Фото без опису


У 2024 році випускники складатимуть національний мультипредметний тест з чотирьох предметів. Якщо у цей час в Україні лунатиме повітряна тривога, тестування призупинять.

Про це повідомила директорка УЦОЯО Тетяна Вакуленко під час прямого ефіру. І уточнила, чи всі учасники зможуть продовжити тестування після відбою.

Чи зможуть учасники НМТ пройти тестування після тривоги

Вакуленко уточнила, що передбачили однакові дії для учасників тестування в усіх тимчасово екзаменаційних центрах в Україні.

"Щойно залунала повітряна тривога, тестування призупинилося, всі учасники разом з педагогічними працівниками перейшли в укриття. Вони перебуватимуть там до завершення повітряної тривоги", – повідомила очільниця УЦОЯО.

І додала, що лише після завершення повітряної тривоги, якщо вона була не надто тривалою, всі учасники разом з педагогами повернуться до аудиторій.

"З тієї хвилини, де ви зупинилися, ви продовжите виконання тестових завдань і далі зможете отримати свій результат", – заявила Вакуленко.

Однак, за її словами, якщо повітряна тривога буде занадто тривалою – такою, що не дозволяє у конкретному тимчасово екзаменаційному центрі завершити оцінювання, то, на жаль, учасники тестування будуть змушені брати участь у додатковій сесії НМТ. У ТЕЦ їм пояснять усі деталі.


« повернутися

Вхід для адміністратора