A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області

Чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня

Дата: 28.03.2024 15:25
Кількість переглядів: 14

Атестація - це крок до професійної майстерності вчителя, досягти якої можливо за умови постійного вдосконалення, величезної працездатності, умінню адаптуватися до змін.

28 березня у Підгорецькому ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом відбулося чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня. На засіданні якої вперше атестували педагогічних працівників закладу освіти, у якому працює менше 15-ти педагогічних працівників. Комплексне оцінювання професійної діяльності педагогів здійснюється з 01.09.2023 р. відповідно до нового Положення про атестацію педагогічних працівників (наказ МОН України № 805 від 09.09.2022 р.).

Необхідною умовою атестації є підвищення кваліфікації педагогічних працівників, яке проводиться в міжатестаційний період відповідно до законодавства. А щоб належно оцінити професійні компетентності працівників, атестаційна комісія старанно вивчає та аналізує практичний досвід їхньої роботи.

Педагогічні працівники, які атестуються, підготували звіти про свій набутий досвід та навички, досягнення та важливі результати практичної діяльності у міжатестаційний період. Члени атестаційної комісії проаналізували практичний досвід роботи педагогічних  працівників і надали свої рекомендації.

 

Дякуємо нашим ЗСУ за те, що маємо змогу працювати і навчати.!)


« повернутися

Вхід для адміністратора