A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області

Відбулися громадські слухання у селах Підгірці та Лугове

Дата: 17.05.2024 10:16
Кількість переглядів: 14

Відбулися громадські слухання щодо проєкту рішення про перепрофілювання, зміну типу Підгорецького ЗЗСО І-ІІ ст. з  дошкільним підрозділом у Підгорецьку  початкову  школу  з дошкільним підрозділом та Лугівської філії  І-ІІ ст. Заболотцівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. у Лугівську  філію І ст. Заболотцівського ОЗЗСО І-ІІІ ст.  Відповідно до змін у законодавстві у наступному році держава не надаватиме освітню субвенцію для шкіл, де кількість учнів менша, ніж 45. Враховуючи демографічну ситуацію в громаді і те, що немає наповнюваності  класів  у цих ЗЗСО, питання зміни типу закладів освіти у Підгірцях та Луговому є на часі.

Начальник відділу освіти Наталія Грицаїшин ознайомила присутніх з проєктом рішення та основними критеріями, якими керуємось, пропонуючи зміни.

Всіх присутніх проінформували про те, що на слуханнях ведеться протокол (додається нижче), і з його змістом буде ознайомлено постійну депутатську комісію на найближчих засіданнях.

Мешканці сіл Підгірці та Лугове ставили питання щодо наповненості інших шкіл, причин перепрофілювання, організацію довезення учнів до інших шкіл, тощо.
 

Протокол 
щодо  обговорення проєкту  рішення  Заболотцівської  сільської  ради « Про  пониження  ступеня  та перейменування Підгорецького ЗЗСО І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області»

Протокол щодо  обговорення проєкту  рішення  Заболотцівської  сільської  ради « Про  пониження  ступеня  та перейменування Лугівської філії І-ІІ ступенів Заболотцівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області»



« повернутися

Вхід для адміністратора