A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області

Відбулася серпнева педагогічна зустріч педагогів Заболотцівської, Бродівської та Підкамінської громад

Дата: 29.08.2024 11:42
Кількість переглядів: 10

Фото без опису

Інформаційно, мотиваційно, натхненно!

Під таким гаслом сьогодні у Бродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 відбулася серпнева педагогічна зустріч педагогів Заболотцівської, Бродівської та Підкамінської громад, яку організували працівники Бродівського ЦПРПП.

  • Мар’яна Гірняк, журналістка, авторка та ведуча проєкту «Українська історія ікс» телеканалу НТА розрила надзвичайно актуальну сьогодні тему «Національна свідомість: як вчитель може закласти її підвалини». Мабуть, кожен присутній у залі зловив себе на думці, що завалив би « Інтелектаульний зріз» (хто чув, то зрозуміє!)…
  • Директор Інституту релігії та суспільства УКУ Роман Назаренко завоював авдиторію роздумами про життєві цінності, дав цінні поради, як педагогу дати собі спокій. А ще закликав усіх мріяти і діяти, а не складати свої мрії на поличку!
  • Директорка Бродівського ЦПРПП Олена Ткачик ознайомила усіх присутніх з освітніми нововведеннями 2024-2025 навчального року.

Чудова атмосфера, неймовірні емоції та приємні миті спілкування подарували нам усім сьогодні організатори зустрічі Бродівський Цпрпп, за що щиро Вам дякуємо!

📸 За чудові світлини дякуємо Мар'яна Літвін!



« повернутися

Вхід для адміністратора