A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області

Новини

Освітянська премія для педагогів "Ранкові зорі"

Педагогів, які працюють за підручниками видавництва “Ранок”, запрошують поділитися власним учительським досвідом і взяти участь у премії “Ранкові зорі”. Переможець, фіналісти та півфіналісти конкурсу отримають призи в розмірі від 5 до 25 тисяч гривень. Про це повідомили на сайті премії.

10:03 11.01.2024

Зміни в законодавстві про відпустки: основна, при народженні дитини, військовим, на навчання

24 грудня 2023 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань» від 22.11 2023  № 3494-ІХ, яким змінено деякі норми законодавства, що регулюють питання надання відпусток, використання вихідних днів тощо.  Докланіше читайте за посиланням.

11:41 10.01.2024

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ ТА НОВИМ РОКОМ!

Дорога освітянська родино! Комунальний заклад "Заболотцівська мистецька школа" щиро вітає Вас з новорічними святами та Різдвом Христовим! 

15:21 02.01.2024

З учнями про війну. МОН створило посібник для формування громадянської освіти в учнів

Міністество освіти і науки розробило посібник "Як говорити про російско-українську війну в школі? Уроки стійкості, боротьби та перемог". Його мета - сприяти у формуванні громадянської освіти в учнів та учениць, навчити розрізняти факти і фейки в потоці інформації, не піддаватися маніпуляцім і ворожій пропаганді. Учителям цей посібник допоможе розповісти про перебіг російсько-української війни, пояснити, чому виникають війни та розвивати навички медіаграмотності. Він призначений для учнів початкової, середньої та старшої школи. А матеріали з нього можна використовувати для проведення виховної або класної години, уроку громадянської або історичної освіти.

10:03 02.01.2024

Затверджено програми незалежного тестування фахових знань та вмінь учителів української мови і літератури та математики закладів загальної середньої освіти

Про затвердження програм незалежного тестування фахових знань та вмінь учителів української мови і літератури та математики закладів загальної середньої освіти https://cutt.ly/I8kxYCf

12:13 03.03.2023

Вхід для адміністратора