A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області

Новини

22 січня - День Соборності України

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) наша держава відзначає День Соборності. 

09:56 22.01.2024

«Хто вміє працювати — той вміє і відпочивати». Поїздка в Тернопіль 18.01.2024р.

              Народна мудрість говорить: «Хто вміє працювати — той вміє і відпочивати». А гарний відпочинок — це запорука плідної роботи в майбутньому. 18.01.2024 року Відділ освіти та гуманітарної політики Заболотцівської сільської ради організував поїздку для директорів та заступників закладів загальної середньої освіти, і керівників закладів дошкільної освіти Заболотцівської ОТГ у Файне місто Тернопіль.

16:04 19.01.2024

Як та де оприлюднювати інформацію на виконання статті 30 Закону України “Про освіту”

Заклад освіти має обов’язок оприлюднювати визначену статтею 30 Закону України “Про освіту” інформацію. Але інформаційна відкритість та прозорість закладів загальної середньої освіти потрібна не лише для того, щоб уникнути порушення законодавства, це — важлива складова діяльності закладу. Освітній омбудсмен у першій щорічній доповіді “Дотримання прав в освіті 2020” зазначає, що оприлюднення інформації про заклад освіти та вчасна комунікація налагоджують довіру між учасниками освітнього процесу, громадськістю, органами влади, допомагають захищати права, розв’язувати та попереджати конфлікти, покращувати організацію освітнього процесу.

11:18 19.01.2024

Чотири стратегії зацікавлення учнів на уроці

Коли ми згадуємо свої шкільні роки, ми згадуємо, перш за все, тих учителів, які робили свої уроки цікавими і надихали весь клас. Такі вчителі завжди уміли цікаво викладати навіть найнудніші теми, створюючи позитивний досвід навчання у своїх учнів. Зрештою, те, буде цікавим урок, чи ні, залежить від учителя. Незалежно від того, де відбувається навчання, ви можете перетворити урок на захоплюючу пригоду, яка надовго буде тримати увагу учнів.

12:11 17.01.2024

Вхід для адміністратора